09 лютого о 05:30 в чергову частину Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що неподалік села Ільїн Гощанського району в сніговому заметі застряг автомобіль швидкої медичної допомоги, в якому знаходилась породілля.

09 лютого о 05-30 в чергову частину Головного управління ДСНС у Рівне нській області надійшло повідомлення, що неподалік села Ільїн Гощанського району в сніговому заметі застряг автомобіль швидкої медичної допомоги, в якому знаходилась породілля.

Негайно на місце події було направлено відділення рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини в кількості 3 чоловік на пожежній автоцистерні.

Щоб не втрачати дорогоцінний час на буксирування автівки «швидкої», рятувальники обережно пересадили жінку в пожежний автомобіль та оперативно доставили її в Гощанську центральну районну лікарню.

НАГАДУЄМО: На Рівне нщині рятувальники доставили породіллю в лікарню Цієї ж ночі о 05:55 до Служби порятунку Рівне нщини надійшло повідомлення, що в Млинівському районі автомобіль швидкої медичної допомоги, який слідував на виклик з райцентру до хворого в село Добрятин, з’їхав з дороги неподалік села та застряг у засніженому кюветі.

На місце події негайно виїхало відділення рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини у кількості 3 чоловік на пожежній автоцистерні.

Працівники ДСНС пересадили медиків в пожежний автомобіль та оперативно доставили їх до хворого.

Допоки лікарі на місці надавали чоловіку необхідну медичну допомогу, рятувальники відбуксирували автівку «швидкої» на розчищену ділянку дороги. Після того медики у супроводі пожежного автомобіля безпечно дісталися районної лікарні.

Інформує прес-служба ГУ ДСНС України у Рівне нській області.