Мешканці гуртожитків "Рівнеазоту" можуть спати спокійно - на вулиці вони не опиняться. А от забирати у підприємства очисні споруди - це злочин. Про це сьогодні заявив директор хімічного гіганта Михайло Заблуда. Нагадаємо, про свої можливі житлові проблеми рівняни повідомили депутатів обласної ради, ті пообіцяли розібратися. А заодно і звернулися до підприємства з вимогою віддати очисні споруди у їхню комунальну власність. Дати публічну відповідь облраді керівник "Рівнеазоту" вирішив через журналістів.

Зустріч з пресою директор Рівне азоту і депутат обласної ради Михайло Заблуда почав з політінформації. Каже, газети читає уважно і не все, що там написано, йому подобається.

Генеральний директор ВАТ "Рівне азот" каже, 5 тисяч рівнян, які мешкають в гуртожитках Рівне азоту, ніхто виселяти ніколи не збирався. Навпаки, дирекція і власники давно не проти їх віддати місту. З усіма проблемами.

Очисні споруди - і ще один біль Заблуди - у чому сам зізнається.

Йдеться про звернення депутатів обласної ради, які своїм липневим рішенням вимагали у "Рівне азоту" віддати очисні споруди в комунальну власніть області. Це неможливо - переконують на підприємстві. І за законом і технологічно.

Звернення колег-депутатів і щодо гуртожитків і щодо очисних споруд, на "Рівне азоті" називають суто політичними. Кажуть - реагуватимуть на них в межах закону.