Бути у формі, при відмінному стані здоров'я важливо для усіх та у будь якому віці. А коли у родині панує командний дух - то це найкращий варіант. Як мотивувати себе та сім'ю до занять спортом читайте далі.

Приємно та весело

Нерідко буває, що заняття спортом наодинці перетворюється у рутину. Але коли ви, з усіма членами родини виконуєте вправи, підтримуєте один одного - то і заняття перетворюються на дружні змагання та й цілі легше досягаються.

Мотивація та пояснення

Разом і для користі усім. Поясність для чого ви так пропонуєте, мотивуйте, а не просто примусово заставляйте. Тим паче, якщо комусь із членів сім'ї варто скинути зайві кіло.



pic

Весело та легко

Заняття із дітьми - робіть це весело! Краще менше часу, але активніше, веселіше та позитивніше.

Фітнес поряд!

Спортзал далеко від дому? У вас різні графіки роботи та відпочинку? Не біда, адже все, що під рукою може стати вашим спортивним інвентарем. Пляшки із водою - замість гантелей, стара добра скакалка, котру ніхто не відміняв, маєте більше фінансів - тренажери додому! не обов'язково професійні, достатньо бігової доріжки, орбітреку чи велосипед. А у теплу пору року - на звичайні велосипеди та гайда до парку. Зі всім своїм інвентарем ;-)



pic

Здорова їжа - здорове тіло

Насправді заняття спортом це усього 20-30 % від кінцевого позитивного результату, а ось здорове та збалансоване харчування є основою всього.

Робота над собою кожного дня

Працюйте над результатом, не важливо - є з вами ваша рідня чи ні. Вони спостерігаючи за вашим прагненням та наполегливістю також долучаться до спортивного процесу.



pic

Будьте прикладом

Діти завжди все повторюють за своїми батьками та близькими. Тому від самого народження малюків варто замислитися над тим, що побачать вони у майбутньому. Будьте для них прикладом у справах та вчинках - це набагато краще пустих обіцянок та слів.