Зима - складний час для нашої шкіри, вона вимагає особливої уваги і догляду. Важливо знати, яку косметику краще не використовувати в зимовий період.

До вашої уваги 6 косметичних засобів, якими не можна користуватися взимку:

Косметика з вмістом спирту
Йдеться про тоніки, гелі для вмивання та спреї, в складі яких є спирт. Він руйнує гідроліпідний баланс шкіри і провокує додаткову сухість і роздратування.



pic

Агресивні скраби для обличчя
Безумовно, шкіра потребує очищення протягом усього року, але взимку краще використовувати м'які відлущуючі засоби, наприклад, гоммаж.



pic

Матуючі тональні засоби та креми
Засоби, які так допомагають нам влітку, взимку протипоказані. Будь-які матуючі креми підсушують шкіру, а взимку їй навпаки потрібен додатковий догляд. Перейди на креми і тональні основи з ефектом догляду для нормальної шкіри.



pic

Матові помади
Тут аналогічно з матуючими засобами, така помада буде підсушувати губи, що в сукупності з морозом, вітром і снігом, створить додаткові проблеми.



pic

Блиски для губ
Так, і від них теж краще відмовитися. У складі блисків для губ міститься вода, яка на вулиці просто замерзає на губах. Краще віддай перевагу поживним помадам і бальзамам для губ.



pic

Тональний крем
Не те щоб від нього потрібно відмовитися, просто для зими потрібен інший склад - жирніший. Навіть якщо твоя шкіра швидко жирніє, взимку вона потребує додаткового живлення. Зимовий тональний крем повинен бути на масляній основі. Добре якщо в його склад входить вітамін Е.



pic

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ