Емблемою пісенного конкурсу в Києві обрали червоно-чорне намисто. А гаслом Євробачення-2017, яке відбудеться у Києві в травні, стане "Celebrate Diversity", що українською означає "Шануймо розмаїття".

Зазначається, що переможцями відбору креативної концепції стали дві українські агенції Republique і Banda, які об'єдналися спеціально для цього проекту. Про це йдеться на офіційному сайті Євробачення-2017.

"Використання цього прекрасного та значущого логотипа, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, але й сучасності – у зовнішньому вигляді та подачі. Оскільки ця тема є ключовою для команди Євробачення-2017, ми з нетерпінням чекаємо на фантастичне шоу у травні", – наголосив виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд.

Слоган Celebrate Diversity доповнює торішню тему Come Together.

"У нинішньому гаслі Євробачення є важливі для пісенного конкурсу цінності. Celebrate Diversity - про об'єднання Європи та країн за її межами, громадяни яких зберуться разом, щоб вшанувати те, що нас об'єднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними", - йдеться в повідомленні.

Виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд зазначив, що всіх об'єднає хороша музика.

pic