Взимку майже кожна дівчина стикається з проблемою "електризації" волосся. Причин багато: неправильний догляд за волоссям, використання синтетичних тканин, часте фарбування та інші.

Пропонуємо вам 8 порад для того щоб ваше волосся було здоровим та слухняним.

Геть пластикові гребінці

Суть в тому, що гребені та гребінці з синтетичного матеріалу служать ізоляторами, які добре утримують статичну електрику. В результаті, при розчісуванні волосся ще сильніше починає електризуватися, що зовсім не на руку вашій зачісці. Виходом з цієї ситуації стане придбання гребінця з натурального матеріалу.

Використовуйте масло

Вам знадобиться зовсім невелика кількість оливкового або кокосового масла, щоб в одну мить повністю приборкати статичну електрику. Всього одну краплю розітріть в долонях і розподіліть по волоссю.

Купіть зволожувач повітря

Опалення в сезон холодів робить повітря в кімнаті неймовірно сухим, що в першу чергу позначається на волоссі і шкірі. Таке корисна покупка, як зволожувач повітря, як мінімум позитивно вплине на зовнішність, принаймні, волосся отримає приємну м'якість і гладкість. Дрібниця, а приємно!

Мийте голову через день

Як швидко знищити волосся? Просто почати мити їх щодня. Безумовно, гігієна шкіри голови є вирішальним фактором росту волосся, але тут варто знайти золоту середину: мийте волосся приблизно через день, щоб зберегти здоровий баланс.

Користуйтеся кондиціонером

Нещодавно дослідження показали, що в догляді за волоссям рекомендується використовувати прості шампуні з мінімальною кількістю поживних інгредієнтів, роблячи основний акцент лише на очищення. Функцію живлення краще передати в руки гідного кондиціонера, в складі якого представлені всі необхідні компоненти для м'якості та блиску волосся.

Не купуйте синтетичні шапки

В цілому, краще вибирати теплі речі з вовни, кашеміру або бавовни, оскільки натуральні волокна менш схильні до статичної електрики.

Ось наші 8 способів позбавити волосся від статичної електрики.

А як боретеся з цією проблемою ви?

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ