Свята минули і життя пішло в звичному темпі. Та після виснажливих приготувань та застіль ми потребуємо не просто відпочинку, а повноцінного відновлення. Це особливо актуально взимку, коли сніг та морози змушують нас мало рухатись і більше сидіти вдома. А від морозів та вітру шкіра потребує більш ретельного догляду, як зазвичай. ЩО робити рівнянам, як відновити сили та красу, а тілу повернути привабливі форми - читайте в нашому огляді.

Pole Dance 360°

Хочете накачати прес, зробити міцнішими руки, сісти на шпагат, повернути собі хорошу фізичну форму після свят та ще й отримати емоційну розрядку? У цьому вам допоможуть спортивні танці Pole Dance. Танець на пілоні – це синтез танцю, акробатики, гімнастики, паркуру, циркового, акторського мистецтва, та багатьох інших видів діяльності. Навчитись мистецтву Pole Dance можна і в Рівному. У студії повітряної акробатики Pole Dance 360° навчають дорослих і дітей віком від 6 років. Тож можна не боятись, що руки занадто слабкі, аби втриматись на пілоні, а сісти на шпагат для вас – із ряду фантастики. Заняття із Pole Dance включають в себе повноцінну і усебічну підготовку тіла: розминку, розтяжку, підкачку усіх груп м’язів, вивчення танцювальних зв'язок, круток на пілоні, стійок біля пілона, елементів на гнучкість та силу на пілоні. Танці приносять позитивний ефект організму: міцні м’язи, підтягнута шкіра, зміцнення імунітету, корекція ваги. Результат вражає – вирівнюється постава, підвищується гнучкість та сила, а ще - жінки стають впевненішими у собі і більш розкутими.



pic

У Рівному у студії Pole Dance 360° заняття відбуваються за різними напрямками, залежно від рівня підготовки та бажань учнів: Pole Fitness (початковий та середній рівень) - тренінг для усіх груп м’язів, робота над ходою, гнучкістю та пластичністю.



pic

Pole Sport – (високий рівень) вивчення силових елементів, флаги, крутки, стійки та переходи, ускладнені варіації, зриви, комбінації з 5 і більше елементів.

Pole Exotic – напрям, у якому акцент ставиться на хореографії та пластиці, робота у партері, елементи із стрип-пластики.

pic

Fly Stretching - розтяжка на повітряних полотнах з елементами акробатики.

Aerial silk – напрямок повітряної акробатики, який виконується на полотнах і включає в себе вивчення підйомів, обмоток і зривів та комбінації з ними. Pole Junior – (пілонна акробатика для дітей віком від 10 до 15 років) та Pole Kids (для дітей віком від 6 до 10 років) - спрямовані на розвиток сили, гнучкості, витривалості, координації і правильної здорової постави.



pic

Бажаєте тримати усе тіло в тонусі, а емоції – на висоті – відвідайте Відокремлений підрозділ Всеукраїнської Федерації Спорту на Пілоні Pole Dance 360° у Рівному.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Небесної Сотні, 25. Тел. 093 026 83 95 (Ольга), 096 67 55 489 (Лана). Сторінка у ВК: Pole Dance 360° Rivne

СТУДІЯ КРАСИ "CELEBRITY"

Взимку усі ми кутаємось в теплий одяг, пов’язуємо шарфи, ховаємо волосся під шапкою, щоб врятуватись від холоду. Але такого захисту для нашого волосся та шкіри замало як жінкам, так і чоловікам. Підкреслити свою природну красу, подбати про здоров’я тіла та продовжити молодість шкіри можна у студії краси "Celebrity" у Рівному. Клієнтами закладу є жінки, чоловіки і діти. Клієнтам пропонують повний спектр послуг – для краси тіла від п’ят до кінчиків волосся. Перукарі студії краси допоможуть обрати підходящий варіант модної зачіски, укладки, стрижки чи стильно пофарбувати волосся.



pic

pic

Доглянуті руки – прикраса кожної людини. Акуратний манікюр та педикюр, покриття нігтів гель-лаком та парафінотерапія зроблять шкіру рук та ніг ніжною та здоровішою, а нігті – міцними.

pic

Підтримати тіло у тонусі і розслабитись допоможуть масажі. У студії краси "Celebrity" пропонують класичний масаж, антицелюлітний, медовий, релакс, масажі обличчя та гаряче термообгортування (водорості, мед, шоколад, глина, грязьове, суміш масел). Крім цього у закладі роблять інноваційний метод боротьби із целюлітом – пресотерапію. Вона допомагає підтягнути шкіру, надати їй гладкість і еластичність, що вкрай необхідно після значного схуднення, коли кілограми, які пішли залишають після себе дуже серйозну проблеми - надлишок «зайвої» шкіри.

Послуга для сміливих та креативних - художнє татуювання. Майстер тату у студії краси "Celebrity" наносить неймовірні малюнки на тіло клієнтів. Він неабияк знає, який малюнок краще підібрати, і що він означатиме для свого «власника».

pic А якщо ви готуєтесь до особливого вечора чи відвідин гостей – вам обов’язково пригодиться послуга візажу. Мейк-ап допоможу підкреслити ваші риси та перетворити на зірку Голлівуду. Візажисти допоможуть вам приховати недоліки та підкреслити переваги.

Подбати про ніжність та красу тіла допоможуть різні типи епіляції – воскова чи вже звичний шугаринг.

Окрім цього, у переліку послуг студії краси є: корекція та фарбування брів, фарбування вій, нарощення вій, проколювання вушок.

pic

Спеціалісти закладу допоможуть вам підготуватись до робочих буднів чи прийдешніх свят, і просто зробити приємне собі та своєму тілу

Контактна інформація: Студія краси "Celebrity", м. Рівне , вул. 16 Липня, 6А. Записатися на процедуру можна у Наталья Красота або за тел: 067-901-19-01; 096-741-99-06.

МАСАЖНИЙ КАБІНЕТ РОМАНА ЯРМОЛЮКА

Різдвяні святкування вже пройшли і весна не за горами, тож настає час подбати і про своє тіло. Для тих, хто мріє схуднути, масаж не замінить дієти або фізичних навантажень. Але в поєднанні з цими заходами масаж підсилює їх ефект. Секрет масажу для схуднення полягає в тому, що він зменшує жирові відкладення в певних місцях і допомагає зробити фігуру більш пропорційною. Завдяки масажу в організмі прискорюються обмінні процеси, в тому числі, розщеплення жирових клітин відбувається швидше, підвищується тонус м'язів.



pic

Для схуднення використовуються різні види масажу – пресотерапія (лімфодренажний), вакуумно-роликовий, баночний, антицелюлітний та медовий. Кожен з них по-своєму особливий та корисний. Так, сеанси пресотерапії (лімфодренажний масаж) допоможуть побороти целюліт, локальні жирові відкладення, надмірну вагу, набряки різного походження, в'ялість шкіри.



pic

Вакуумно-роликовий масаж - ефективна технологія моделювання фігури. Він вирішує проблему зайвої ваги, покращує контур фігури і не має вікових обмежень.

Баночний масаж легко справляється з целюлітом, охоплюючи область задньої та бічної поверхні стегна.

Антицелюлітний масаж проводиться в області живота, стегон, сідниць і сприяє моделюванню фігури, зменшення жирових відкладень.



pic

Медовий масаж ефективний не тільки в боротьбі з "апельсиновою шкіркою", але і просто дуже корисний для організму.

Кожен варіант дозволить вам насолодитися чудовим результатом: красива молода шкіра, прекрасне самопочуття і спокійна нервова система.



pic

Який масаж підійде саме вам, допоможе підібрати майстер з масажу та реабілітації Роман Ярмолюк.

Завітайте до кабінету масажу за адресою: м.Рівне , вул. Лісовської, 5, 2 пов. (район Пивзаводу).

Попередній запис за тел.: (050) 435 2726, (093) 380 1908, (068) 146 1622.

А якщо ви хочете зробити приємний сюрприз для рідних та близьких, то для вас є подарункові сертифікати на будь-які види масажу.



pic

Детально про послуги можна почитати на сайті: https://massage-rivne.jimdo.com

А також в соц. мережах: Масаж. Реабілітація, Масcаж в Ровно