Школа у селі Тинне Сарненського району готова до відкриття. Хто саме "перерізатиме стрічку" - не кажуть.

Як повідомив радник голови Рівне нської облдержадміністрації Сергій Мініч, учора, 26 січня, начальник департаменту будівництва та архітектури Рівне нської ОДА оглядав школу у Тинному.

- Ми пройшли всі можливі і неможливі коридори, звичайно не лазили на дах, але були в школі. Вона виглядає на 100 відсотків готовою. Про якесь протікання даху не може йти мови, бо опадів не було скільки часу, - зазначив Сергій Мініч.

Відкрити школу планують вже наступного тижня. Коли саме - узгоджують із робочим графіком голови облдержадміністрації. Мовляв, це найбільша сільська школа не лише на Рівне нщині , а й в Україні.

- Це достатньо знаковий об'єкт, тому хочемо, щоб відкриття було більш офіційне. Жодної інформації про перебування Лілії Гриневич у нас в області у нас немає, так само, як і немає офіційної інформації про перебування будь-кого із високопосадовців, - зазначив Сергій Мініч. - Точніше знатимемо у понеділок, 30 січня.

Попри це, за неофіційною інформацією у вівторок, 31 січня, відкриватиме школу у Тинному віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко. Та на офіційному сайті уряду жодної інформації про його візит на Рівне нщину немає.