Минулої доби правоохоронці вилучили обріз рушниці, 88 патронів і дві гранати, а ще одну — виявили днем раніше під час обшуку.

Відомості за фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами в п’ятьох районах області та у Рівному внесли працівники поліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час санкціонованого обшуку на підставі ухвали суду у помешканні 30-річного жителя Здолбунівського району поліцейські виявили у сейфі 40 патронів калібру 5,45 мм, які, як пояснює власник, він знайшов улітку неподалік закладу культури в Корнині. А у 39-річного жителя села Рокитне правоохоронці вилучили 48 патронів того ж калібру, знайдені нібито на смітнику.

45-річний мешканець селища Володимирець добровільно здав обріз мисливської рушниці марки "Іж-18-Е" без номерів. У ході відпрацювання Демидівського району в 65-річного чоловіка вилучили гранату «Ф-1», а от гранату «РГД-5» зберігав у себе вдома 56-річний житель Млинівського району. А напередодні у ванній кімнаті 49-річного рівнянина під час обшуку працівники поліції виявили аналогічну гранату.

Усі вилучені боєприпаси та обріз рушниці направлено на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівне нської області.

pic

pic