(*11 січня свій День Ангела відзначають власники таких імен Іван, Анна, Марк, Георгій, Варвара, Євдокія та Наталія.*)

Значення імені Іван

Іван — активна і вольова людина, що відрізняється завидною швидкістю реакції. За складом характеру Ваня — холерик, що вражає оточуючих своєю вибуховістю.

Характер людини по імені Іван дуже суперечливий. У ньому в однаковій мірі поєднуються слабкість і сила, відкритість і любов схитрувати, добродушність і підступність. Складний характер прирікає Івана на складне життя, наповнене перешкодами і вибоїнами. Цей чоловік з честю виносить всі випробування завдяки своїй витривалості. До бажаної мети Іван йде спокійно і наполегливо, не звертаючи з прямого шляху. Іноді в моменти, коли до бажаного залишилося лише простягнути руку, Іван раптово відмовляється від цього.

Чоловік з ім’ям Іван володіє широкою, різнобічною натурою. При цьому він прихильник збереження звичаїв.

Значення імені Анна

Анна просто випромінює доброту. Це головна якість її характеру і проявляється вона з дитинства. Внутрішня енергія Анни виливається в віру, милосердя і розуміння оточуючих. Анна здатна повернути людині прагнення жити, боротися і радіти досягнутому. Все, що відбувається навколо, незмінно хвилює Анну. Вона завжди в центрі подій.

Анна рідко піддається чужому впливу. За складом мислення дівчина — аналітик. Вона не пропускає навіть незначних подій, а завдяки привабливості і чарівності легко схиляє людей на свою сторону. Дівчина з цим ім’ям примхлива і вимоглива.

Значення імені Марк

Марк досить скритний, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею.

До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі жінку, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, неважливо є вона насправді чи ні. Навряд чи Марк потерпить поруч з собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану.

Значення імені Георгій

Георгій тримається насторожено з незнайомими людьми. А ось у своїй компанії він відкритий і товариський, любить жартувати і веселитися. При цьому чоловік не ображається на жарти, не злопам’ятний.

Згідно характеристиці імені Георгій, чоловік з таким ім’ям, як правило, дуже відповідальний. Він старанний, акуратний, докладає всі свої сили і знання, щоб вчасно виконати доручену йому завдання.

Народжені взимку Георгії, як правило, бувають педантичними, обов’язковими. У них ідеально розвинене почуття міри в усьому.

Значення імені Варвара

За зовнішнім спокоєм, розсудливістю і замкнутістю Варвари часто ховаються справжні шекспірівські пристрасті. Цій жінці притаманні боязкість і нерішучість, вона володіє приголомшливим терпінням. Характер Варвари містить одночасно і непохитність, і мрійливість. З одного боку, це владна, злопам’ятна і самовпевнена жінка, з іншого боку — вона постійно витає в хмарах, мріючи про принців, замках і прийомах. У той же час, Варвара — скромна, терпляча і дуже працьовита.

Варвара має прекрасний смак, тому їй підійдуть творчі професії. Варварі потрібно цікаву справу, якою вона могла б захопитися, тоді вона точно доведе її до кінця. Варя володіє завидною проникливість, що допомагає їй швидше знаходити спільну мову з колегами.

У любовних відносинах Варвара проявляє нерішучість.

Значення імені Євдокія

Власниці цього старого звучного імені цілком вміють за себе постояти, вони рішучі і дуже самостійні. Життя Євдокії, як правило, складається не зовсім просто, але при цьому вона успішно долає практично всі труднощі і, найчастіше, домагається свого в цьому житті.

Буває й так, що, зневірившись у багатьох людях, Євдокія просто замикається в собі, через що досить сильно страждає.

Часто зовні - це неймовірно красива жінка, яка завжди знає про це і звичайно достатньо часу намагається займатися своїм зовнішнім виглядом. Вона дуже горда і неприступна і при цьому одночасно ранима і образлива, але, як правило, вона це намагається приховати.

Значення імені Наталія

Наталя дуже вперта. Вона не боїться праці, може бути запальною і в гніві безпосередньо висловлює все, що думає про кривдника. Однак з боку її прямолінійність може не впадати в очі, Наталя виглядає скромною дівчиною. При спілкуванні з дівчиною в очі неодмінно впадає її доброзичливість по відношенню до співрозмовника, повна впевненість в собі і навіть деяке почуття власної переваги.

Наталя — природжений лідер. Вона завжди в центрі уваги, жадає похвали і схвалення від оточуючих її людей. У похвалах Наталія черпає впевненість і сили, необхідні для реалізації своїх задумів.