Зовсім скоро настануть довгоочікувані свята, сотні дітей чекатимуть подарунків та заповітної уваги, зважаючи на сьогоднішні події важливою цінністю постає доброта.

Доброта – це перш за все, прояв людяності у сучасному світі. Вона формує нас як особистість та впливає на характер.

Згадайте, як часто Ви поступаєтесь місцем у тролейбусі похилій людині чи вагітній жінці. Як часто допомагаєте піднести важкий багаж, подаєте руку?

Одвічні цінності споконвіку плекали наші батьки, переконуючи нас чинити толерантно, ввічливо. Адже саме атмосфера у родині формує на нас як особистість, бо подібне породжує подібне.

Перш за все варто зрозуміти, що доброта не стане перепоною у досягненні цілей, а прерогативою у досягненні, справжньою людською рисою.

Це невидимий засіб, коли володієш нею та має могутній вплив коли необхідний успіх у досягненні цілей. Доброта душі – прояв риси справжнього українця, що формує сильну та незалежну націю.

Недаремно проходять благодійні марафони та концерти, задля того, щоб почути відгук у нашій душі та здійснити мрію сотні дітей, які так прагнуть просто стати здоровими.

Будьмо благородними, протягнемо руку допомоги, кожна гривня стає важливою та такою необхідною. Долучайтесь до заходів, що проходять у вашому місті, підтримуйте діток, що неодмінно подивляться у ваші очі з вдячністю.

✍✍✍

Стаття учасниці проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Анастасії Каращук.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Деталі проекту