Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2016 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у січні - читайте далі.

Перший день нового року розпочався з традиційного смолоскипного маршу з нагоди дня народження політичного діяча українського народу Степана Бандери. Нагадаємо, що у Рівному хода на честь С. Бандери центральними вулицями міста відбувається традиційно, кожного року 1 січня.

pic

2016 рік також традиційно розпочався з того, що рівняни купуватимуть цигарки за новими цінами. Власне і 2017 рік не зраджує цим традиціям, і як заявляють експерти з 2017-го ціни на цигарки рекордно зростуть. Також, у Рівному активісти блокували роботу тютюнових оптовиків.

pic

Журналісти Першого місцевого показали рівнянам як змінювалась головна ялинка нашого міста за останні 5 років.

pic

У січні Рівне нщина попрощалася з двома Героємя України: Володимиром Жуком із Костопільщини та Олексієм Кірисьом з Млинова.

pic

Небайдужими рівняни лишилися і до теми мінімальної зарплати на 2016 рік.

pic

У січні 2016 року у Рівному відновили рух нічного тролейбусу.

pic

Для жителів Дубенщини перший місяць 2016 року запам'ятається релігійним конфлітком, який довгий час тривав у селі Птича.

pic

Знаковою подією для міста стало відкриття ЦНАПу Петром Перошенко.

pic

У рамках децентралізації у місті було перейменовано більше 30 вулиць.

Також, у січні 2016 року, експертиза тіла померлого у лікарні хлопчика визвала обурення у рівненських активістів, які вимагали покарати винних у смерті 5-річного хлопчика .

pic

У Рівному понад тисяча кандидатів у нову поліцію в січні проходили співбесіду.

pic