Минулої доби, 23 грудня, під час нагляду за безпекою дорожнього руху поліцейські Володимирецького відділення поліції виявили два позашляховика, в одного з яких номерний знак належав іншому транспортному засобу, а іншим незаконно керував житель району.

Після обіду 23 грудня на вулиці Соборна райцентру правоохоронці зупинили автомобіль «Jeep Grand Cherokee» під керуванням 30-річного жителя Вараша. Після перевірки позашляховика за інформаційно-пошуковими базами з’ясувалося, що номерний знак транспортного засобу належить автомобілю "Москвич".

А вже менш ніж за півгодини на цій же вулиці поліцейські спілкувалися із 25-річним жителем Володимиреччини, водієм "Jeep Cherokee". Після перевірки автомобіля, який має іноземну реєстрацію, встановлено, що транспортний засіб увезений на територію України іноземцем, тому керувати позашляховиком має право виключно особа, яка перетнула на ньому митний кордон.

Відомості за цими фактами внесені до журналу єдиного обліку про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Обидва автомобілі поміщені на територію Володимирецького відділення поліції. Проводиться перевірка.

pic

pic

pic