Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції протягом доби встановили причетність 22-річного жителя Квасилова до скоєння чотирьох крадіжок у районі.

О пів на дев’яту ранку 16 грудня до поліції звернулася працівниця продуктового магазину у селі Тайкури та повідомила про пошкоджене вікно і порушену обстановку у приміщенні. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що невідома особа, шляхом віджиму пластикового вікна, викрала продукти харчування. Крім того, пошкодивши навісний замок, із господарського магазину, що знаходиться в одному приміщенні із попереднім торговим закладом, було викрадено підручний інструмент і будівельні матеріали. З обох крамниць зловмисник також викрав і гроші на загальну суму близько двох тисяч гривень.

Поліцейські у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, розпочали досудове розслідування та пошуки зловмисника.

Уже за декілька годин, оперативники встановили, що до крадіжок може бути причетний 22-річний мешканець Квасилова, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Адже восени він обікрав новобудову у Корнині та скоїв крадіжку з території приватного підприємства у Квасилові.

Навідавшись до його місця проживання, поліцейські виявили крадені речі з магазинів. Молодик зізнався у скоєному та пояснив правоохоронцям, що викрадене продавав, а на виручені гроші жив та витрачав на розваги.

Правоохоронці також з’ясували, що квасилівчанин уже потрапляв на лаву підсудних за скоєння крадіжок у Здолбунівському районі. Однак, тоді суд, розраховуючи на його виправлення на волі, призначив покарання з іспитовим строком.

«Зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу затримано та повідомлено про підозру, — зазначив начальник Рівне нського районного відділення поліції Володимир Рой. — Відповідно до санкції статті йому загрожує до шести років позбавлення волі».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.