За життя 49-річного жителя Рокитнівщини нині борються медики. Чоловік, якому тяжкі тілесні ушкодження учора, 13 грудня, наніс 19-річний односелець, отримав важку травму голови.

Поліцейські з’ясували, що близько 21-ї години до будинку 49-річного жителя села Березове завітав 19-річний односельчанин. Нетверезий молодик почав з’ясовувати стосунки з господарем через нібито наклеп із його боку. Чоловік попросив парубка поспілкуватися наступного дня, коли той протверезіє і провів його на вулицю. Утім через кілька хвилин товариш власника будинку, який зайшов до нього в гості та залишився у кімнаті, почув крики. У дворі побачив, що односельчани зчинили бійку та побіг за допомогою до матері юнака. Сам не наважився втихомирити хлопця, оскільки той давно «славиться» у селі своєю агресивністю і хуліганськими діями. Коли повернулися удвох, господар будинку лежав на землі.

Потерпілого із забоєм головного мозку важкого ступеню та мозковою комою госпіталізували в реанімаційне відділення Рокитнівської ЦРЛ. За його життя борються медики.

19-річний парубок неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

«Зловмиснику повідомлено про підозру та затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив начальник Рокитнівського відділення поліції Михайло Євтушик. – Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання молодику міри запобіжного заходу. Згідно із санкцією статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.