Учора, 13 грудня, близько 19 години троє працівників сервісного центру, рухаючись службовим автомобілем на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів», помітили на узбіччі чоловіків у масках, які били та погрожували зброєю двом людям. Аби попередити злочин, працівники сервісного центру зупинилися біля потерпілих.

У цей момент розбійники намагалися втекти автомобілем «ВАЗ 2106». Поблизу села Гільча-1 в лобове скло службової автівки полетів молоток, вибухонебезпечний пристрій, а потому пролунали постріли. Зловмисники залишили свій транспортний засіб та втекли.

Поліцейські, які виїхали негайно на місце події, встановили, що 36-річний мешканець Нетішина, приватний підприємець, разом з дружиною рухалися автомобілем «FORD» у Рівне . Поблизу села Гільча-1 вони зупинилися, аби замінити колесо. В цей час до них під’їхала «ВАЗівка» та перегородила смугу руху. Із салону вийшли четверо невідомих чоловіків у масках. Один із нападників відразу почав стріляти по автомобілю «FORD», інший — наніс тілесні ушкодження чоловікові та забрав сумку з грошима.

Злочинці потрапили у поле зору працівників сервісного центру, які поверталися після виконання доручення службовим автомобілем «Volkswagen Passat» із Острога до Рівного. 43-річний начальник територіального сервісного центру, водій транспортного засобу, зупинився. Нападники, помітивши поліцейську автівку, почали тікати «ВАЗівкою» в напрямку селища Мізоч. Посадовці почали переслідувати зловмисників, доїхавши до села Озірко, невідомі зупинилися та кинули в лобове скло службового автомобіля вибухонебезпечний пристрій. Після вибуху водій «Volkswagen Passat» вийшов з транспортного засобу та отримав дві кулі в область спини та шиї. Зловмисники кинули свій автомобіль та зникли у невідомому напрямку. Начальника територіального сервісного центру №5641 госпіталізували в Рівне нську обласну лікарню з тілесними ушкодженнями у виді множинних ран внаслідок вибухової травми, травм голови, попереку з наявністю чужорідних тіл. Двоє посадовців, які перебували у автомобілі, не постраждали. 36-річний приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку і після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

«За фактом розбою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Олександр Панасюк. — За тривогою піднятий увесь особовий склад Здолбунівського та Острозького відділів, групи реагування патрульної поліції, залучені всі сили та засоби для затримання нападників. Розшукові заходи тривають».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині невідомі у балаклавах стріляли в поліцейських