Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції викрили двох чоловіків, які з вересня обкрадали в обласному центрі магазини, підвали, офіси та кав’ярні. Зловмисники затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Близько третьої ночі в одній з кав’ярень Рівного спрацювала сигналізація. Працівники державної поліції охорони оперативно виїхали за сигналом тривоги та затримали на «гарячому» 48-ми та 20-річних зловмисників. Як з’ясували працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції, чоловіки причетні до скоєння ще 19 крадіжок.

Із вересня цьогоріч злочинний тандем проникав у приміщення магазинів, офісних приміщень та кав’ярень, шляхом віджиму пластикових дверей та вікон. Зокрема, 22 жовтня чоловіки проникли у кав’ярню на вулиці Кавказькій, звідки викрали вісім тисяч гривень. Зловмисників цікавили гроші та цінні речі. Загальна сума накраденого становить понад 50 тисяч гривень. 48-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання майже 20 років, звільнившись з місця позбавлення волі три роки тому.

За фактами крадіжок тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.



pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.