Оригінальна та вишукана весільна сукня – це мрія кожної нареченої. З кожним роком, всесвітньо відомі дизайнери презентують ексклюзивні моделі казкових суконь, в яких наречена зможе відчути себе справжньою принцесою.

В залежності від типу фігури та особистих вподобань варто обирати «правильну весільну сукню». Одним з найуніверсальніших варіантів весільного must have є корсетна модель сукні з пишною спідницею. Таке весільне плаття підійде до будь-якого типу фігури та відмінно поєднується з будь-якими аксесуарами. Крім того, пишна спідниця вишукано дивиться з білосніжним хутром, що є більш ніж доречно в сезон холодів.

Для прихильників універсального casual, модні дизайнери мають також гарну новину. Тренд 2017 року – це весільні сукні з атласу та мережива. Атласна сукня у поєднанні з граційним поясом та довгою фатою відмінно підкреслить тендітну фігуру та додасть весільному образу особливий шарм.



pic

Окрім корсетних пишних суконь та граційних напів прилеглих моделей, особливим попитом користуються сукні з відкритою спиною або ж з сміливим декольте. Шовкова сукня з елементами мережива та відкритою спиною стане справжньою знахідкою для стрункої нареченої середнього росту, а яскраве декольте у формі «сердечка» зможе відмінно підкреслити апетитні форми молодої.

Для того, щоб сукня не тільки вдало підкреслила фігуру, але й стала чарівним інструментом для створення особливого образу, сучасні модельєри обирають вишивки та аплікації в якості ексклюзивного декору сукні. Аплікації, вишивка або ж тендітне мереживо можуть використовуватися, як по корсетній частині плаття, так і по всій його довжині. У поєднанні з ажурними рукавичками та довгим шлейфом такий варіант весільного наряду буде виглядати стильно та розкішно одночасно.

pic

Також модними елементами в оформленні весільної сукні у 2017 році стануть оригінальні комбінації різних фактур тканин. Це може бути, як традиційний шовк у поєднанні з ажуром, так і сміливі комбінації мережива, атласу та, навіть, шкіри.



pic

Що обрати, витончену весільну сукню з вишивкою, або ж пишну сукню з ажурною вставкою на ліфі – все залежить від вподобань нареченої.

Всі ці та безліч інших варіантів весільних суконь Ви знайдете на нашому сайті okci.in.ua/