Цей десерт потішить усіх ласунів. Готуйте та смакуйте!

Інгредієнти: 800 г сиру 9% жирності, 180 г цукру, 4 яєчних жовтки, 200 г сметани, 180 г вершкового масла, 100 г чорного шоколаду, 100 г цукатів, цедра апельсина.

Приготування:

1. Спочатку потрібно протерти через сито 800 г сиру 9% жирності. Потім в окремому посуді злегка збийте за допомогою міксера 4 яєчних жовтки, не припиняючи збивати поступово додайте 180 г цукру, краще, щоб цукор був мелкокристаллический. Далі в збиті жовтки додайте 200 г сметани, розмішайте і з’єднайте отриману масу з протертим сиром і 150 г м’якого вершкового масла.

2. Тепер масу перекладіть в металеву мисочку і помістіть її в каструльку більшого розміру, наповнену водою. Поставте на маленький вогонь і тримайте на водяній бані, періодично розмішуючи близько 30 хвилин, поки маса не загусне, може на це знадобиться трохи більше часу. Потім заварену масу потрібно швидко остудити, для цього мисочку помістіть в ємність з холодною водою і розмішуйте, поки маса не охолоне. У міру того, як вода буде нагріватися, її необхідно буде кілька разів поміняти.

3. У остигнула масу додайте цедру одного апельсина і цукати (трохи залиште для прикраси), акуратно перемішайте. Потім друшляк або посуд для миття фруктів застелите вологою марлею, складеною в 3-4 шари, викладіть сирну масу, прикрийте краєчками марлі, зверху накрийте плоским блюдцем, а на нього вантаж. Помістіть в холодильник на ніч.

4. Готовий десерт дістаньте з холодильника, перекладіть на блюдо, зніміть марлю. У мікрохвильовій печі розтопіть 100 г чорного шоколаду і 30 г вершкового масла, вийшла глазур’ю прикрасьте десерт, зверху викладіть залишилися цукати.