5 грудня до Варашського відділення поліції надійшла заява 31-річного місцевого мешканця, що напередодні вночі по мікрорайону Вараш його пограбував чоловік, заволодівши мобільним телефоном.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 23 години поблизу магазину до чоловіка, який перебував напідпитку, підійшов малознайомий молодик із запитанням, чи має він при собі гроші. Так як запропонована сума в 30 гривень виявилася надто малою, зловмисник зненацька почав наносити удари по обличчю, після чого відібрав мобільний телефон та втік. Правоохоронці одразу встановили, що до злочину причетний 22-річний житель Вараша, раніше судимий за крадіжку. Поцуплений мобільний телефон він зберігав у себе вдома, де його й знайшли поліцейські. Як пояснив молодик, зустрівшись із 31-річним чоловіком, вирішив поквитатися із ним за давні образи, коли обоє були на заробітках, тому й пограбував його.

Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України триває. Зловмиснику повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.