Китайці поселилися у Рівному. В Арт-кавярні презентували виставку китайського фотохудожника Зенг Ї в рамках проекту "Найкращі фотохудожники світу". Фотомитець - автор понад двадцяти альбомів , він часто читає лекції по всьому світу, цього разу свою майстерність презентував українцям.

Найкращі фотохудожники світу і далі дивують рівненську публіку. Життя та побут власного народу представив китаєць Зенг Ї. Автор показав звичайних китайців які живуть у провінції , хоча не залишив поза увагою і Пекін. Петро у Китаї був 4 рази. Каже підбірка світлин вражає, однак розвитку країни автор не показав.

Організатор проекту Олександр Купчинський каже - з китайським митцем познайомився недавно. Однак його роботи настільки сподобались, що одразу вирішив показати їх рівнянам.

Понад півсотні світлин зображають справжнє життя китайського народу. Без таємниць та прикрас. Чорно-білі світлини показують - людей в роботі, на подвір'ї, у селищі. Збуджують уяву і пейзажні світлини - особливо хвилює море. В Арт-кав'ярні запевняють подивитися є на що, далі у планах показати рівнянам Латвійського фотохудожника.