Дороги Рівного продовжують посипати піщаною і соляною сумішшю, щоб вони не перетворювалися на ковзанку. Наразі проїзд вулицями міста не ускладнений, переконують комунальники.

Як повідомив начальник шляхово-експлуатаційного управління Рівного Віктор Климук, від учора, 28 листопада комунальники почали посипання доріг.

- Розчищувати їх поки що немає потреби, бо випала не значна кількість снігу. Зараз на дорогах міста працює 11 машин, 2 трактори на пішохідних зонах і один навантажувач. Ситуація стабільна, як таких нарікань від водіїв немає, - каже Віктор Климук.

А поки Віктор Климук розповідає, що дороги в нормальному стані, міський голова Рівного Володимир Хомко дав йому догану за те, що міськШЕУ не забезпечило нормального стану доріг через погіршення погодніх умов. Нарікають на стан доріг і водії. Мовляв, на дорогах ожеледиця і тому в традиційних місцях скупчення транспорту утворюються незначні затори.

У свою чергу начальник управління транспорту та звязку Віталій Миронюк зазначає, що через погодні умови громадський транспорт Рівного дещо відхиляється від графіку руху.

- Погодні умови внесли свої корективи і не всі маршрутки змогли виїхати на рейси. Так, із 327 машин з технічних причин сьогодні виїхали на маршрути 310. Окрім того, можливе збільшення інтервалів руху між маршрутками, - додає Віталій Миронюк.