Що ж віщують зорі рівнянам сьогодні:

Овен Підтримуйте контакти з усіма, хто потребує вашої уваги, особливо з батьками. День вимагає особливої уваги до здоров'я і помірних навантажень. Увечері енергії буде з надлишком, але і емоцій теж; тому, вибирайте коло спілкування та заняття, які вам завжди в радість. Задоволення принесуть заходи, де ви можете продемонструвати свої таланти, ерудицію, позмагатися, знайти однодумців.

Телець Основна увага сьогодні потрібно приділити самодисципліни, щоб ваші інтереси просувалися без втрат та ускладнень. Не поспішайте розпоряджатися своїми фінансами під впливом раптового рішення. Труднощі, які сьогодні можуть виникнути, лише сигнал про більш серйозні проблеми, які вам доведеться вирішувати. Стежте, щоб ваші стосунки були в нормі, не йдіть на поводу тих, кому потрібен привід, щоб випустити пар. Але подивіться, чи немає зерна істини в тому, що вам намагаються повідомити.

Близнюки Сьогодні вам слід уникати фінансових і майнових спорів, в тому числі судових. Емоцій сьогодні буде багато, а от толку, на жаль, немає. Краще вже переключити свою енергію на любовні ігри: тут є всі шанси добитися відмінних результатів. Не лізьте не в свої справи і не рахуйте гроші в чужих кишенях.

Рак Сьогодні на першому місці буде стояти слово «треба». При цьому будь-які свої обов'язки сьогодні вам захочеться виконати не просто добре, але бажано краще, ніж інші. Дуже непогано використовувати енергію цього дня, продемонструвавши всім, особливо начальству, свою працездатність і ентузіазм. Ось тільки не перестарайтеся, щоб вискочкою не уславитися.

Лев Сьогодні ви нарешті зможете вгамувати свою спрагу спілкування. День схиляє до того, щоб шукати порятунку від рутини там, де життя б'є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо ви хочете повеселитися, слід подбати про це заздалегідь. І головне — не діяти поодинці там, де є можливість зібрати разом купу друзів.

Діва Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляньте свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне. Щоб зовсім не заплутатися, краще залишити справи і відпочити.

Терези Сьогодні на першому місці стоятимуть питання активного проведення часу в колі близьких людей. Ці думки будуть витісняти всі інші справи і турботи. Найкраще, що можна зробити в цій ситуації, — це реально викроїти час для того, щоб організувати захід з яким-не будь спортивним ухилом. Побігати, розважитися або влаштувати пікнік на природі.

Скорпіон В цей день ваші погляди на правила пристойності можуть бути неабияк гіпертрофовані. Двозначні жарти та натяки в чию-не будь адресу будуть викликати у вас роздратування і бажання дати негайну відсіч. Так і до сварки дійти недовго.

Стрілець Сьогодні вам буде складно утримувати в собі свої емоції та бажання. Ховати голову в пісок і намагатися стримувати свої пориви навряд чи вийде — почуття то і справа наполегливо нагадувати про себе, намагаючись вирватися назовні. Найкраще — це знайти своїм почуттям якийсь безпечний громовідвід, а не зриватися на близьких людях.

Козеріг Сьогодні ви будете не в силах вплинути на обставини, а тим більше — змінити їх в потрібну сторону. Краще налаштуватися на це заздалегідь, тому що інакше весь день може пройти під знаком підвищеної дратівливості і невдоволення.

Водолій Сьогодні у вас може виникнути бажання зміцнити й підняти свій авторитет в очах оточуючих. В цей день у вас буде шанс добре зарекомендувати себе в очах начальства. Ну, і в очах протилежної статі виставити себе у вигідному світлі можливість теж буде.

РибиНепогано було б присвятити цей день вирішення яких-небудь конкретних питань і проблем, особливо якщо ті давно назріли. Ось тільки не варто покладатися на чиюсь допомогу. Варто братися лише за ті справи, де все залежить тільки від вас самих.