Буде сніг – буде опалення. А так рівнянам і далі доведеться мерзнути у власних домівках. Тепло у квартири ввімкнуть не раніше середини жовтня. Негода на дворі для тепловиків не показник. З наступного тижня розпочнуть перевірку усіх відремонтованих тепломереж. Щоправда лікарням міста пощастило більше. Комунальники готові подати туди тепло, але чекають згоди керівництва.

Батареї у багатоповерхівках Рівного холодні немов лід. Щоправда вже наступного тижня їх наповнять водою. Однак гарячою вона стане лише на Покрову.

Раніше — ну ніяк, кажуть тепловики. Нижче критичної межі - вісьми градусів за Цельсієм температура ще не опускалася, переконують комунальники. Щоправда за даними синоптиків впродовж тижня середньодобовий показник термометра лише сім з половиною. Подати тепло можуть, якщо випаде сніг. Однак щойно потепліє, тоді каже головний тепловик міста рівняни знову будуть бити на сполох, мовляв платимо багато.

На ремонт тепломереж комунальники цього річ витратили 25 мільйонів гривень. Всі вони в робочому стані. Тому запевняють комунальники тепло в оселях рівнян гарантовано. Щоправда попереджають, аби люди заздалегідь перевірили справність кранів та батарей в квартирах. монтаж отопления

У природи немає поганої погоди. І хоча останній тиждень – найхолодніший за п’ять останніх років. Проте вже з наступного тижня синоптики передають потепління на дворі, а отже і в домівках.