Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv

Як обрати сукню для вашої фігури

Для кожної дівчини весілля – це найромантичніший та найказковіший день у житті. Це той день, який хочеться запам’ятати на все життя. Головний атрибут вашого весілля – це сукня. Дуже важливо знайти сукню, яка була б вам до смаку і підкреслювала усю вашу красу. Також важливо, щоб і у салоні, який ви обрали, були консультанти, які не просто підкажуть вам, що вам пасуватиме найкраще, а і допоможуть у виборі усіх необхідних аксесуарів, з якими ваш образ буде просто неперевершеним!

Пам’ятайте, що не можна сліпо слідувати останнім модним трендам. Головне – аби вбрання відповідало саме вашій фігурі та індивідуальному стилю.

1. Гармонійна фігура типу "пісочний годинник". Дівчатам з такою фігурою варто придивитися до більш приталених суконь, які вигідно окреслять Вашу тонку талію та бедра. Обов'язково зверніть увагу на сукні з корсетами та пишними спідницями! Окрім цього, трендовими лишаються сукні з силуетом "русалка".
2. Маленькі груди чи вузькі бедра. Аби візуально збільшити об'єм грудей, оберіть сукню з драпіруванням або мереживом у цій зоні. Також варто придивитися до сукні з V-подібним вирізом: вона звузить талію та зробить акцент на бюсті.
3. Фігура типу "груша". Дівчатам з пишними бедрами варто звернути увагу на сукні з квадратним вирізом горловини, або ж з широко розставленими бретельками. Такі сукні допоможуть візуально розширити плечі та урівноважити верх та низ. Рукав у формі "ліхтарика" - теж чудовий варіант для дівчат з вузькими плечима і широкими бедрами.
4. Фігура типу "трикутник". Для дівчат з широкими плечима треба підбирати сукні з пишною спідницею та корсетом, аби врівноважити фігуру. Занижена талія сукні - ще один варіант, як додати бедрам об'єму. У цьому випадку забудьте про пишні рукава - вони лише акцентуватимуть увагу на широких плечах.
5. Фігура типу "яблуко". Для дівчат з таким типом фігури варто звернути увагу на сукні, які зможуть "зробити" талію. Тому у весільний образ треба додати пояс. Сукня у формі трапеції зможуть правильно змоделювати Вашу фігуру.

Тож основне у виборі сукні врахувати тип фігури, а також придивитися, чи справді сукня приховує всі недоліки та підкреслює переваги Вашого силуету.

Якщо ви ще вагаєтеся, який салон обрати, то відкладіть усі хвилювання – у салоні “Діана” вам допоможуть обрати ваше весільне вбрання. Тут і шикарні пишні сукні, і вишукані елегантні вбрання...

Все чого душа бажає — вам “Діана” підшукає!

Колекція весільних суконь від салону "Діана" — це бездоганна якість весільної сукні і неперевершені дизайнерські рішення. Кожна сукня з нашої колекції — ексклюзивна.

У нашому салоні Вам запропонують весільні сукні різних стилів. Також можливе пошиття сукні на індивідуальне замовлення. Ми цінуємо Ваші вподобання і враховуємо всі побажання. Якщо Ви хочете, щоб ваші маленькі красуні гарно виглядали на свята, весільний салон «Діана» у Рівному пропонує послуги пошиття та прокат суконь для маленьких дівчаток на свята.

Також, окрім дитячих суконь, у салоні «Діана» пропонують пошиття та прокат вечірніх суконь для дорослих. Якщо у Вас з'явилася ідея новорічного вбрання – поспішайте у весільний салон «Діана», де Ваші побажання творчі працівники втілять у життя, аби новорічна ніч стала для Вас справжньою казкою із щасливим кінцем!

Контактна інформація: м. Рівне , пр. Миру,2. Телефон: (096) 34-93-980. Наша сторінка у Вк

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: