Соломія Бобровська виконуватиме обовязки очільниці Одеської області замість Михаїла Саакашвілі, повідомляє ((http://rtb.rv.ua/company/tele/news/2016/11/07/odeskoyu-oblastyu-keruvatime-26-richna-rivnyanka/)(РТБ)).

Соломія Бобровська народилася в 1989 році в Рівному.

Соломія закінчила філософський факультет Львівського університету ім.І.Франка. В аспірантурі захистила кандидатську дисертацію на тему Свобода як джерело соціально-правової легітимації громадянського суспільства.

До початку Майдану в Києві Соломія Бобровська була регіональним координатором руху Чесно та активістом молодіжної організації Фундація регіональних ініціатив. Пізніше – активісткою ініціативи Євромайдан SOS і координатором неформального об’єднання Допомога прикордонникам.

У 2014 році Бобровська входила в команду віце-прем’єра України з гуманітарних питань як радник. Політологи були переконані, що обійняти таку високу посаду молодий особі допомогли партійні зв’язки її батька –депутата від Свободи Анатолія Бобровського. Водночас сама Соломія такі чутки спростовувала. З липня 2015 року працює в команді Михайла Саакашвілі.