Громадський простір, екопарковка, антивандальні меблі, підсвічення входів у парк за допомогою сонячних батарей, спортмайданчики, розумні зупинки та інші ініціативи можуть бути втілення у Рівному за кошти громадського бюджету. Які з проектів отримають фінансування — рівняни мають можливість обрати, шляхом голосування до 13 листопада. Обирають з поміж 34 запропонованих ініціатив.

Голосування, за проекти розпочалося 5 листопада. Наразі за результатами на сайті https://rivne.pb.org.ua/ лідирує проект “Впровадження медичних інформаційних систем на базі поліклініки РМДЛ "Поліклініка без черг", який набрав 45 голосів.

Ще три проекти набрали по 25 голосів. А саме ініціатива щодо облаштування спортивного майданчика в парку біля Рівне нського палацу дітей та молоді, відновлення літньої театральної сцени та дитячого майданчика біля неї по вул. Грушевського та створення кращих умов для відпочинку та дозвілля рівнян на парку Грабник.

Проголосувати за запропоновані проекти можна у пунктах проведення голосування у робочі дні з 09.00 до 18.00 та в вихідні - з 09.00 до 16.00 за наступними адресами:

- Виконавчий комітет Рівне нської міської ради - вул. Соборна 12а; - Рівне нський ЦНАП – м-н Просвіти 2; - ЖКП Галицьке - вул. Відінська 40а; - ЖКП Західне та ЖКП Сонячне; вул. Вербова 20; - ЖКП Перспективне - вул. Будівельників 1; - ЖКП Покровське - вул. Гребінки 8а.

Окрім того, свій голос можна віддати на сайті https://rivne.pb.org.ua/, авторизувавшись за електронною адресою та завантаживши фото або скан сторінки паспорта.

Як відбуватиметься процес голосування і які проекти лідируватимуть — читайте у подальших матеріалах на сайті rivne1.tv.