Цієї ночі патрульні тричі виявляли каміння схоже на бурштин.

Близько 1-ї години ночі, на вулиці Київській патрульні зупинили автомобіль VOLVO 240 через технічну несправність (неосвітлений номерний знак). При спілкуванні інспектори виявили ознаки наркотичного сп'яніння у водія. 34-річний рівнянин відмовився проходити огляд на місці та в медзакладі.Тому патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (керування у стані сп'яніння) по відмові. При поверхневій перевірці автомобіля патрульні виявили пакет з камінням, схожим на бурштин вагою 300 грамів.

Близько 2-ї години, патрульні зупинили PEUGEOT Boxer, на вулиці Пересопницькій, який мав технічну несправність (не горіла ліва фара). Під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили в 24-річного водія каміння, схоже на бурштин вагою близько 190 грамів.

А вже о 3-й ночі патрульні зупинили АUDI 80 за порушення ПДР на вулиці Соборній. У ході поверхневої перевірки автомобіля інспектори виявили у 19-річного рівнянина каміння, схоже на бурштин, пакет з невідомою речовиною рослинного походження та 2 газові балони ТЕРЕН М4.

По фактах виявленого патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного