Хочете провести листопад 2016 року, занурившись в рожеві мрії про світле майбутнє? Ні, це не кращий сценарій для завершення осені. У цей період впливає Плутон, який закликає залишити фантазії і почати діяти! Тому в листопаді 2016 року використовуйте будь-яку можливість втілити мрію в життя. При цьому в разі потреби не варто відмовлятися від підтримки і соромитися просити про допомогу.

Овен Енергійним і поривчастим жінкам Овнам буде вельми важко переносите нудьгу і неробство. Але в листопаді 2016 вам нудьгувати навряд чи доведеться, адже Сонце в Скорпіоні несе енергетику переродження. Тому згідно з гороскопом у представниць знака Овни в листопаді 2016 року вірогідні зміни в справах, відносинах, які «скорегують» ваші погляди на життя. Крім того, зірки вам рекомендують менше діяти поодинці, а більше – колективно, або озброївшись чиєюсь допомогою.

Телець Дорогі жінки Тельці, в листопаді 2016 року деякі події будуть розвиватися не так швидко, як би вам хотілося. Поставтеся до цього спокійно – повільно, але ваші справи будуть неухильно просуватися в потрібному вам напрямку.

Близнюки У листопаді 2016 року, зірки в гороскопі Близнюків рекомендують представницям цього знаку не перевантажувати себе. Близнюки, побережіться, навіть якщо, ви любителі активного способу життя! Адже є ризик отримати травму, стрес або підхопити вірусне захворювання. Грамотно розподіляйте навантаження – не намагайтеся осягнути неосяжне!

Рак Розташування зірок у останній осінній місяць внесе цілющу струмінь в розмірене і спокійне життя Раків, і помітно додасть впевненості в собі. Жінки Раки, згідно з гороскопом на листопад 2016 року вам бажано покластися на своє внутрішнє чуття – саме воно зараз може підказати вам правильний шлях. Також зірки радять вам не звертати уваги на те, що говорять оточуючі, адже за критикою багатьох криється невдоволення собою або заздрість.

Лев Закінчилися теплі дні золотої осені, тому потрібно поквапитися і завершити справи, які перешкоджають подальшому руху, так радить гороскоп на листопад 2016. Загалом, у жінок Львів місяць повинен пройти спокійно, без особливих потрясінь. Але зоряні карти може сплутати ваша метушливість, через яку ви можете втратити багато життєвої енергії.

Діва Вам, Діви, планети в листопаді 2016 року пропонують не обмежуватися тільки реальністю, а прислухатися до того, що говорить ваша уява. Тому що ваші внутрішні ресурси і можливості набагато більше, ніж ви про них думаєте. У цьому місяці вам вже необхідна певна емоційний струс, тобто вихід «за рамки».

Терези Листопад 2016 року обіцяє жінкам Терезам море енергії, яка практично буде литися через край. Необхідно лише задати їй раціональний вектор. Вам не варто йти наперекір своїм бажанням на догоду чиїмось інтересам. Захотілося свята і розваг – організуйте приємний вечір в компанії друзів. Чи відчуваєте потребу в самоті – відчуйте їх на час. Це допоможе вам відновити свої сили. Хоча втілити в життя заплановане на цей місяць, вдасться все ж не всім.

Скорпіон Скорпіони, в цьому листопаді зірки вам рекомендують кинути виклик самим собі – робіть те, на що раніше не вистачало сміливості. За гороскопом листопад 2016 під кінець осені Всесвіт дає вам черговий шанс почати все з чистого аркуша. Тому не втрачайте можливості і постарайтеся провести цей місяць активно. Плюс до всього – підтримуйте в собі позитивний настрій. Словом, дорогі Скорпіони, якщо ви не будете сидіти склавши руки, цей місяць ваш – насолоджуйтеся!

Стрілець Для Стрільців цей місяць буде дуже насиченим. Самі вирішуйте: добре це чи ні. З одного боку, вас чекає безліч цікавих заходів та нових знайомств, а з іншого – чи зможете ви знайти досить сил, щоб все встигнути?

Козеріг Листопад 2016 року для Козерогів буде вельми оптимістичний. Головне – взяти себе в руки і викинути з голови до болю обридлий стереотип про «осінньої хандри». Останній місяць осені буде для вас по-справжньому приємним.

Водолій Водоліїв гороскоп на листопад 2016 року для закликає вести себе акуратніше в спілкуванні з оточуючими. Є ризик, що ви потрапите під чиєсь поганий вплив. Це може дуже негативно позначитися на вашій подальшому житті. Милі представниці знака Водолія, на тлі перебування Сонця в Скорпіоні в листопаді у вас посилиться тяга до всього нового і незвичайного, яка буде здатна завести в неймовірні дали або глибини. Вам багато що стане зрозуміліше, зокрема, чому якась ваша затія зазнала фіаско.

Риби В останній осінній місяць зірки в гороскопі Риб рекомендують подбати про свою репутацію і триматися в стороні від пліток. У листопаді ретельніше продумувати дії і слова і, інакше ризикуєте зруйнувати те, що будувалося місяцями і навіть роками.

Джерело