((https://tsn.ua/ukrayina/lviv-obignav-kiyiv-u-reytingu-naykomfortnishih-mist-infografika-795239.html)(ТСН)) склала інфографіку комфотних міст для життя, за рейтингом ((https://focus.ua/society/359642/)("Фокус")).

Переможцем у списку став Львів, який відірвався від Києва майже на шість балів і отримав показник у 69,4. До недоліків міста зараховують дороге житло, невисокі зарплати, затори і дефіцит парковок. Головні переваги Львова – низький рівень злочинності, розвинена інфраструктура та відсутність складнощів із пошуком роботи.

Емблема НК "Верес" визнана однією з найкращих

Інфографіка Київ із 63,6 бала посів друге місце. Вадами життя у столиці вважають дороге житло та високі ціни, затори та високий рівень злочинності. Серед плюсів – високі зарплати та можливості знайти роботу, а також велика кількість міжміських сполучень. Замкнув першу трійку із 61,6 бала Хмельницький. Тут - приємні ціни на продукти та одяг та висока інвестиційна привабливість. Недоліками вважаються низькі зарплати, поганий стан доріг та забрудненість Південного Бугу.

Рівне увійшло в топ-10 міст по чистоті

Також до першої десятки потрапили Вінниця, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Харків та Рівне . Під час складання рейтингу враховувалися економічний та екологічний фактори, безпека проживання, розвиток інфраструктури та громадська думка.

ВНЗ Рівне нщини увійшов у п'ятірку кращих з журналістики [ІНФОГРАФІКА]

До рейтингу не потрапили тимчасово окуповані Луганськ і Донецьк, а також Автономна республіка Крим.

pic