Вже сьогодні, 27 жовтня, президент України відвідає Рівненщину. У планах Петра Порошенка відвідати Національний університет "Острозька академія".

Президент був спеціально запрошеним гостем на день народження університету. Минулого року на 20-річчя з дня відновлення академії Петро Порошенко передав 20 сакур, які висадили у академічному парку. Цьогоріч на 440-річчя "Острозької академії" головнокомандувач приїде власною персоною.

Петро Порошенко прилетить літаком до Рівного, а далі буде доїжджати автомобілем до Острога. Візит президента планують у другій половині дня.

З власних джерел журналістам Rivne1.tv стало відомо, що в університеті занять не буде. А зайти на територію академії можна буде тільки "обраним" - по списках.

Планується, що Петро Порошенко відкриє тільки що збудовану арку при вході та частину нового корпусу.



pic

За попередньою інформацією, дороги до Осторга і в самому місті будуть перекриті. В університеті поставили металошукач. А перед зустріччю з президентом потрібно буде здати мобільні телефони.



pic

В університеті посилені заходи безпеки.

Приїзд президента адміністрація університету тримала в таємниці, щоб уникнути провокацій. Тепер про це офіційно повідомила прес-служба РОДА.

pic