В той час, як ((http://rivne1.tv/news/73478)(негода ламає у Рівному дерева)), їх ще й незаконно зрізають. На своїй сторінці у Фейсбук депутат Рівненської міської ради Роман Яворський повідомив про те, що у мікрорайоні Тинне зрізали 200-річні дуби.

"Цієї ночі з 24 на 25 жовтня на моєму виборчому окрузі в мікрорайоні «Тинне» невідомі особи незаконно вирубили дерева, зокрема дуби, яким більш як двісті років. Очевидців пригоди не було, оскільки за сильного вітру мешканці району нажаль нічого не чули. У зв’язку з цим, ми вже звернулася до працівників Рівне нської поліції з проханням провести перевірку цієї ситуації та встановити осіб, котрі скоїли такий злочин. Ця ситуація викликає справді негативні емоції і дуже сумно, що є такі жителі міста, котрі посміли так жадібно та безрозсудливо познущатися з природи та знищити історичну місцевість району. Сподіваємося, що ті особи, які це вчинили знайдуться та відповідатимуть перед законом." - Написав Роман Яворський у пості під фото.

Окрім цього, на гарячу лінію Першого місцевого зателефонували обурені мешканці мікрорайону. Вони повідомили, що дубам 300 років. Зрізали їх близько 4 ранку. Дехто з людей це чув. Вранці викликали поліцію та, за зверненням сільського голови Великої Омеляни, відкрила кримінальне провадження №246 ККУ (незаконна порубка лісу).

Місцеві стверджують, що біля цих дубів була свого роду рекреаційна зона. Люди там часто відпочивали. Зараз там залишилось ще 9 дерев.

Хто зрізав дерева в Управлінні житлово-комунального господарства не знають. Кажуть, що самі дізнались пр цей інцедент з соцмереж. Там журналістам Rivne1.tv підтверджують, що дерева зрізали незаконно: "За останні 3 роки дозволи на зріз дубів ніхто не оформляв. Таким чином, притягнути до відповідальності теж немає кого".