Увечері 24 жовтня на вулиці Забрама у Дубні сталася дорожньо- транспортна пригода за участі автомобіля «ZAZ-Daewoo» та автобуса «Еталон». Допомога медиків знадобилася двом пасажирам маршрутки.

Слідчо-оперативна група встановила, що 43-річний дубенчанин, водій легковика, не вибравши безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із рейсовим автобусом сполученням «Радивилів-Рівне ».

Унаслідок ДТП постраждали двоє із 16 пасажирів маршрутки. У 22-річної жительки Дубенського району лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій щелепи, а у 31-річного рівнянина — забій ноги.

За результатами освідчення водіїв встановлено, що дубенчанин керував автомобілем «Daewoo» у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 2,11 проміле.

Транспортні засоби із механічними пошкодженнями поміщені на штрафмайданчик у Дубні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

ПОвідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic