Рівненською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою групи осіб у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб).

В ході розслідування викрадення автомобіля марки «ВАЗ-21093» з подвір’я будинку по вул. Ст. Бандери та реалізації його одному із автошротів, правоохоронці встановили, що до цього злочину причетні троє жителів обласного центру.

В поліції області повідомили про розкриття організованої злочиної групи [ВІДЕО]

За погодженням з Рівне нською місцевою прокуратурою двом співучасникам кримінального правопорушення вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, стосовно них обрано запобіжні заходи. Вживаються заходи щодо встановлення місця знаходження третього спільника.

У Дубно дівчинка потрапила під колеса авто

На даний час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі поліції. Перевіряється інформація щодо можливої причетності спільників до викрадання інших автомобілів на території Рівне нської області.

Тернополянин, який постраждав в ДТП на Рівне нщині , помер у лікарні [ВІДЕО]

Довідково: відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами Рівне нської місцевої прокуратури