МИ вже повідомляли про те, що на ((http://rivne1.tv/news/73353)(Схід поїхала делегація з Рівненщини)). Поїздка очільника Рівненщини триває і вже є перші результати.

Після підписання Угоди між Рокитнівською РДА та Новопсковською РДА для місцевого населення було передано 60 тонн гуманітарного вантажу – канцелярських та продуктових наборів.

Допомогу зібрали для своїх ровесників та соціально незахищених мешканців Новопсковського району діти та благодійники з Рівне нщини.

«Ці подарунки для жителів Луганщини збирали наші діти в межах акції «Не будь байдужим!». Якщо раніше допомога йшла від волонтерів військовим, то ця поїздка зосереджена на допомозі цивільному населенню. Особливий акцент ми робимо на духовності та дітях. Цього року 350 дітей та 20 вчителів з Луганської області відпочили на Рівне нщині , і це тільки початок. Будемо сіяти насіння духовності – тільки так ми зможемо відновити нашу країну», – зазначив Олексій Муляренко.

За словами керівника Луганщини Юрія Гарбуза, символічно, що перша поїздка на Луганщину очільника Рівне нської області разом із командою має на меті не тільки розвиток партнерських зв’язків, а й гуманітарну підтримку саме цивільного населення. «Ми прагнемо миру й злагоди у нашій країні, адже ми – єдиний народ: на Сході й на Заході, й по обидва боки лінії розмежування», - відзначив Юрій Гарбуз.

pic