Учасники волонтерської боївки педагогічного факультету Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка передали військовослужбовцям Центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що на Рівненщині продукти харчування та медичні препарати.

За словами чарівних представниць Тернопільщини Ольги Кардаш та Вікторії Медвідь зустріч відбулася напередодні від’їзду особового складу Центру на Схід – у зону проведення антитерористичної операції.

– Наша допомога хоч і невелика, однак здатна там підтримати наших вояків. А ще, від усіх спудеїв ми подякували бійцям за те, що зараз можемо навчатися, працювати, займатися улюбленими справами, – зазначила Ольга. – Також ми щирими та добрими словами підтримали їхні родини, матерів та дружин, адже важко уявити, які страхи вони переживають поки їхні чоловіки б’ються з ворогом, – додала Вікторія.

Варто зазначити, що волонтерський десант науково-дослідної лабораторії “Креативної педагогіки та зв’язків з громадськістю”, студенти та викладачі вишу вже досить давно й активно допомагають особовому складу Центру. А після впровадження в життя Указу Президента України №580 “Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки” сторонами навіть було укладено довгострокову угоду про співпрацю.

Реалізуючи домовленості майбутні педагоги із задоволенням відвідують військові колективи Центру: беруть активну участь в організації свят та спільних заходів. В свою чергу військовослужбовці відвідуючи Академію проводять «Уроки мужності», а також інші культурно-пізнавальні заходи.

На завершення зустрічі військовослужбовці Центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України щиро подякували друзям з Тернопільщини за моральну та матеріальну підтримку.

pic

pic