Телерадіокомпанія «Рівне 1» висвітлюватиме кампанію з дострокових виборів міського голови Рівного 30 листопада 2008 року всебічно і збалансовано, керуючись виключно нормами чинного законодавства України та ліцензійними вимогами, і прагнучи забезпечити глядачів максимумом інформації для свідомого вибору. Про це йдеться в заяві, яке поширила прес-служба ТРК «Рівне 1».

“Ми запропонуємо глядачам різноманітні формати висвітлення виборів мера Рівного та підготовки до них, - повідомив директор ТРК «Рівне 1» Віктор Данилов. – Насамперед, перебіг виборчої кампанії постійно перебуватиме в полі уваги журналістів інформаційних програм. Двері каналу будуть відкриті для кандидатів у мери, аби вони мали можливість донести свою позицію до глядачів, безпосередньо звертаючись до них зі студії. Плануємо проводити прес-конференції кандидатів з можливістю прямої телетрансляції. Обов’язково плануємо організувати теледебати. Фінальною ж крапкою у висвітленні виборів стане наш вже традиційний телемарафон “Доба вибору” – спільний проект з “Рівне нською газетою”, газетою “ОГО” та Рівне нським інформаційним порталом Ogo.ua”.

За словами Віктора Данилова, комерційна служба «Рівне 1» вже сьогодні готова запропонувати кандидатам у мери та їхнім виборчим штабам різноманітні пакети співпраці та гнучкі можливості використання кращого ефірного часу. “Переконаний: така співпраця буде взаємовигідною, - зазначив директор ТРК «Рівне 1». – Адже кандидати отримають ефір на найбільш рейтинговому місцевому телеканалі, а рівняни матимуть змогу порівняти і проаналізувати погляди претендентів на мерське крісло і, відтак, зробити справді свідомий вибір”.