Бажаєте, щоб за кілька хвилин ваша шкіра обличчя стала ніжною та оксамитовою. Для цього не обов'язково бігти у салон краси. Організувати його можна і вдома. Шкіра від того лише виграє, адже не потрібно буде її морозити на холодному осінньому повітрі.

Тож, приступайте до виготовлення чудодійної маски-плівки, яка наситить ваше обличчя, підтягне шкіру і подарує вам позитивні емоції.

Рецепт маски-плівки:

— 1 столова ложка желатину;

— 1 столова ложка молока;

— 4 таблетки активованого вугілля.

Спершу усі інгредієнти треба розмішати і на 10 хвилин поставити у мікрохвильовку. Дочекавшись, коли суміш трохи охолоне, нанесіть її на обличчя. Це можна робити і пензлем і пальцями. Акуратно нанесіть маску біля брів, щоб потім не вирвати їх з висохлою маскою, а також уникайте ділянок навколо очей та губ.

Так як желатин - це природній колаген, він підтягне шкіру, молоко пом'якшить її і відбілить, а вугілля очистить пори та розчинить чорні цятки і зніме запалення.

Потримайте маску до 15-ти хвилин, щоб вона повністю висохла. Краще це робити у стані спокою, розслабивши м'язи обличчя, а опісля зніміть маску знизу доверху. Нанесіть на обличчя зволожуючий крем і будьте красиві!

Більше очищення: додайте чайну ложку сухої блакитної глини.