Сьогодні, 19 жовтня, вилетів перший пасажирський борт сполученням Рівне-Хургада, що стало початком чергової чартерної програми перельотів із комунального підприємства Рівненської обласної ради «Міжнародний аеропорт «Рівне». Близько півтори сотні туристів із Рівненської та сусідніх областей від сьогодні мають можливість літати до курортів Хургади та Шарм-ель-Шейху.

Слова вдячності за зацікавлення та підтримку пасажирам першого рейсу до Єгипту висловили перший заступник голови обласної ради Олександр Корнійчук та голова облдержадміністрації Олексій Муляренко. Адже саме завдяки зацікавленості туристів всі квитки на рейс до Хургади з Рівного були продані ще задовго до польоту, а аеропорт має можливість та стимул для подальшого розвитку.

«Рівне нський аеропорт нарощує свої можливості. Сьогодні з Рівного відправився перший літак до Хургади, а за ним борт до Шарм-ель-Шейху. Це чергове свідчення успішності відродження авіаперевезень з Міжнародного аеропорту «Рівне » та виконання декларацій Рівне нською обласною радою та Рівне нською обласною адміністрацією у напрямку його відродження та подальшого розвитку. В майбутньому маємо багато планів, у тому числі і перельоти до Польщі. Нині ж перед нами стоїть ще багато викликів та проблем, які маємо та щодня вирішуємо, для того аби зробити вильоти з нашого комунального аеропорту максимально зручними та комфортними», - зазначив перший заступник голови Рівне нської обласної ради Олександр Корнійчук.

pic

pic