Впродовж ночі патрульні зупинили 3 водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

Вчора, близько 10-ї вечора, на вулиці Князя Володимира, патрульні зупинили водія Renault Laguna за порушення ПДР, а саме перетин подвійної суцільної лінії 1.3. При спілкуванні інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на місці та у медичному закладі 26-річний мешканець міста Острог відмовився. Інспектори склали протокол за ч.1 ст. 130 (відмова).

А вже сьогодні, близько1-ї ночі, на вулиці Коперника, водій Scoda Octavia не виконав вимоги знаку 4.1 "Рух прямо" та перетнув суцільну лінію розмітки. При спілкуваннї з громадянином, інспектори помітили явні ознаки сп'яніння. 34-річний рівнянин пройшов перевірку на місці. Тест позитивний – 0,42 проміле.

О 5-ій ранку, патрульні зупинили авто Renault Symbol на вулиці Грушевського за недотримання вимог стоп-лінії 1.12, водій якого також мав ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного огляду на місці та у медичному закладі 28-річний мешканець Рівного відмовився. Охоронці порядку склали протокол за ч.1 ст.130 (відмова). Міру покарання водіям визначить суд.