У новому телевізійному сезоні ми плануємо посилити інтерактивність наших новин – аби вони стали ще ближчими до глядача, до його потреб. З цією метою, зокрема, активніше спілкуватимемось з вами через сайт телеканалу.

В наших планах – оновлення програми “Рівне за тиждень” – вона має підсилити своє аналітичне, узагальнююче звучання, стати справжнім підсумком тижня. Традиційно гострі та актуальні запитання та відповіді звучатимуть у програмах “На часі” та “Телепресклуб”. Продовжуватимемо реалізацію спільних мультимедійних проектів із Видавничим домом “ОГО”. Саме зараз, приміром, ми розпочали акцію “ТОП-20: найвпливовіші політики Рівне нщини”, яка фінішує 2 жовтня презентацією підсумків рейтингу на спеціальному засіданні “Телепресклубу”.

Говорячи про новий телесезон, не можу не закцентувати увагу на висвітленні виборчої кампанії з виборів міського голови Рівного. Зрозуміло, що вона постійно перебуватиме в полі уваги журналістів наших інформаційних програм. Висвітлюватимемо вибори збалансовано, відповідно до чинного законодавства та норм журналістської етики. Кандидати в мери матимуть можливість донести свою позицію до телеглядачів, безпосередньо звертаючись до них із телестудії найбільш рейтингового місцевого телеканалу. Плануємо проводити прес-конференції кандидатів з можливістю прямої телетрансляції.

В наших обов’язових планах - проведення теледебатів між кандидатами в мери. А фінальною крапкою виборчої кампанії стане, вже за традицією, телемарафон “Доба вибору” – наш спільний мультимедійний проект із “Рівне нською газетою”, газетою “ОГО” та Рівне нським інформаційним порталом Ogo.ua. У рамках марафону заплановані й спецвипуски новин, і гарячі дискусії в студії, і цілоденний журналістський моніторинг перебігу виборів з найоперативнішою подачею гарячих новин в Інтернеті – в тому числі, й на сайті нашого телеканалу.

Працюючи для вас, ми завжди відкриті для пропозицій, побажань та конструктивної критики. У будь-який час ви маєте змогу звернутись особисто до мене з будь-якими думками щодо інформаційних програм телеканалу на e-mail: golubev@ogo.ua. Будемо разом робити наші новини, наші телепередачі ще кращими!