Загалом планується набрати близько 350 працівників до управлінь поліції Кривого Рогу, Умані та Сарн. Про це, сьогодні 17 жовтня, повідомив заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

За його словами, з нових патрульних планується створити два підрозділи для забезпечення безпеки на міжнародних трасах Київ-Одеса та Київ-Варшава. Також підрозділи нестимуть службу у містах Умань та Сарни.

«Це перший етап формування дорожньої патрульної поліції. У Кривому Розі плануємо набрати 150 патрульних, на Черкащині – 140, а на Рівне нщині – близько 60. За рахунок ось цих підрозділів ми перекриваємо дуже важливі міжнародні артерії, де високий рівень дорожньо-транспортних пригод», – розповів Олександр Фацевич.

Він додав, що дорожньо-патрульна поліція, яку планується створити, стане окремим підрозділом Департаменту патрульної поліції НПУ. Очікується, що штатна чисельність без апарату становите понад дві тисячі осіб.

Для участі у конкурсі кандидати мають подати заявку на сайті Нацполіції. Конкурсний відбір складатиметься з тестування, проходження спецперевірки та медичного обстеження. За результатами співбесіди, спеціальна поліцейська комісія прийматиме рішення щодо відповідності кандидата посаді. Аби приєднатися до команди Національної поліції України, кожен охочий може заповнити анкету на сайті патрульної поліції. Прийом анкет триватиме з 17.10.16 до 07.11.16.

Повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України