День народження - особливе свято в житті кожного з нас. Привітання, святковий настрій, що панує в повітрі, подарунки і, звісно ж, іменний торт. "Кумедним пекарям вже рік!" - саме під таким гаслом пройшла чергова програма для дітей і про дітей.

Цього разу юні майстри спробували себе в ролі справжніх пекарів, намагаючись опанувати мистецтво приготування віденського печива та святкового іменинного тортика в честь нашого першого дня народження.

Замісити тісто, правильно його спекти та оздобити - не проблема для наших молодих талантів. Єдині труднощі з якими вони зіткнулись - не з'їсти інгредієнти у вигляді шоколаду, крему та ягід ще до початку приготування ;)

pic

pic

pic

Висококваліфіковані спеціалісти: працівники закладу "Пекарня #1" доступно та детально розповіли дітям і ведучій проекту Надії Фоміній про всі тонкощі приготування страв, надаючи точну інструкцію та уважно пильнуючи за дією малюків, а знімальна група, як завжди майстерно все це зафіксувала.

Атмосфера свята, невимушеності та дитячого щастя - усе це "Кумедні пекарі" на телеканалі "Рівне 1". Приєднуйтесь до нашої дружньої та майстерної родини вже зараз - помандруємо разом у пошуках найсмачніших рецептів!

Реєстрація учасників за тел. 068 022 46 23 або на сайті.