Коли ми бачимо, як шкіра з віком починає змінюватися, виникає бажання будь-яким способом зупинити цей процес. І цей цілком неминучий процес реально уповільнити. Зокрема, потрібно регулярно робити маски, які значно підвищують тонус шкіри, а також підсилюють регенерацію клітин.

Білково-огіркова ліфтингова маска для сухої шкіри

Збити яєчний білок, додати огіркове пюре без шкірки і насіння, чайну ложку нерафінованої соняшникової або оливкової олії. Маска не тільки підтягне шкіру, але і відбілить пігментні плями, що з'являться з віком.

Білково-борошняна маска-ліфтинг

До збитого яєчного білка додайте пшеничне борошно, щоб вийшла густа кашка. Вона прекрасно підтягує обвислу шкіру і розгладжує незначні зморшки.

Білково-лимонна маска для жирної шкіри

Збити яєчний білок, додати в нього столову ложку лимонного соку, після чого збити усе разом. Рекомендовано тримати маску на обличчі до повного її висихання, а це близько півгодини.

Ліфтинг-маска з перепелиних яєць та мигдалю

Білок трьох перепелиних яєць перепілки збити і додати до неї пів ложки лимонного соку, подрібнену цедру лимона і ложку розтертих мигдальних горіхів. Це моментальна ліфтинг-маска, результат від якої помітний вже після першої процедури.

Маска з білка і талька

Змішуємо збитий білок з половиною ложки соку лимона, додаємо 3 краплі ментолового масла і 8 грамами тальку. Підійде дитяча присипка. Нанести товстим шаром, особливо на місця зосередження зморшок. Змивати, коли добре підсохне.