Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Ваші консультації знадобляться багатьом колегам. Або приділіть їм належну увагу, або, що краще, поділіться з ними інформацією і досвідом, щоб не продовжувати залишатися в цьому сенсі одноосібником.

Телець

Ви робите вигляд, що задумалися над чимось важливим і просите Вас не відволікати. Насправді Ви або просто мрієте, або (і) не знаєте, як бути далі.

Близнюки

Нові знайомі, нові зв'язки, нові союзи й угоди. Кажуть, що старий друг краще нових двох, але зате новий може внести у Ваше життя нову хвилю – як в особистому житті, так і в бізнесі.

Рак

У Вас починається «алхімічна» стадія трансформації знання у розуміння. У результаті повинна з'явитися нова ясність, яка може призвести до відмови від старих планів, амбіцій, цілей.

Лев

Ви любите подорожувати, обожнюєте в дорозі обговорювати наукові, духовні і соціальні проблеми з незнайомими людьми, і, можливо, натякнете шефові, що нарешті-то можете з'їздити в передбачувану відрядження.

Діва

Запеклий спір, а то й конфлікт, практично нічого. Але ніхто не хоче здавати позиції. Як казав один дотепник, «Ситуація не варто ані ламаного гроша, ні шеляга яйця».

Терези

Будьте уважні до свого здоров'я і намагайтеся не збільшувати тягар, що лежить на інших. Союз з тим, хто намагається Вас використовувати, буде неймовірно продуктивним, але за умови, що Ви не будете змінювати спочатку обрану позицію.

Скорпіон

Ви будете нерідко неспокійні, бо ні в чому не зможете бути впевненим до кінця, навіть у власних почуттях. Частенько, розуміючи, що потрібно діяти, Ви все ж будете або віддавати перевагу вичікувальну позицію, або яким-небудь чином примушувати інших діяти замість себе.

Стрілець

Новина переходить з уст в уста, обростаючи все новими і новими подробицями. Ви готові заприсягтися, що цього не говорили, але Вас ніхто не питає, бо ніхто не може згадати, хто ж цю новину приніс. І слава Богу.

Козеріг

Новина щодо роботи і, природно, грошей. Якщо Ваш особистий гороскоп не слабкий – чекайте золотий дощик. В іншому випадку, вже вибачайте. Торгові дні. Купуйте і продавайте все, що хочете – від знань до золота і від мультимедіа земельних ділянок. У Вас буде хороший навар.

Водолій

Чого не повинно бути – це добровільного відходу зі сцени («А ну вас всіх!») і усамітнення з власними думками – такі дії будуть діяти на Вас руйнівно.

Риби

Сухі факти і холодна логіка Вас не приваблюють, і, якщо справа Вас особисто не надихає і недостатньо емоційно забарвлене, Ви не будете займатися ним довго, дуже довго...

Джерело: UkrMedia