Таке взуття, як білі кеди, дуже красиве і приходиться до смаку не тільки молоді. Вони гарно поєднуються з багатьма видами одягу. Але, проблема в тому, що таке взуття швидко брудниться і стає вже не білим, а скоріше сіруватим. Так що, прати такі кеди потрібно частіше, щоб вони свій зовнішній вигляд зберігали якомога довше.

Як прати?

Кеди, це взуття, основу якої становить текстиль. Це може бути канвас, та ж бавовна або щось інше. Якщо це тканина, то вони дуже добре підходять для прання в пральній машині в прохолодній воді. І перш ніж закинути їх в пральну машинку, потрбіно ретельно очистити підовшу від забруднень.



як прати білі кеди

Далі, витягаємо шнурки і стельки. Ці речі прати ми будемо окремо. Для цього краще використовувати господарське мило. Сушити після цього стельки потрібно при кімнатній температурі.

Якщо на Ваших кедах є якісь плями, які не відіпралися, то тоді їх потрібно відчистити ватним тампоном змоченому в бензині, або засобом для виведення плям. А ось відбілювачем, в яких є хлор, краще не користуватися. Після прання, сушити кеди краще не під сонечком, а в кімнаті, при природній температурі.

Джерело