Працівники прокуратури та поліції Рівненщини під час обшуку вилучили на території підпільного цеху понад 10 тон «псевдобрендових» миючих засобів. ((http://rivne1.tv/news/71834)(Це вже третій за місяць.))

Діяльність чергового підпільного цеху в місті Луцьку, у якому виготовлялися фальсифіковані пральні порошки під ім’ям відомих світових брендів, викрито та припинено працівниками Рівне нської місцевої прокуратури спільно із працівниками Поліського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України та слідчого відділу Рівне нського відділу поліції ГУНП в Рівне нській області. Виготовлені з дешевої сировини «брендові» товари мали реалізувати через мережу Інтернет по всій території України. За результатами проведеного обшуку вилучено понад 10 тон сировини для виготовлення фальсифікату, а також обладнання для фасування, пристрої для запаювання упаковок, тару.

Вказані слідчі дії проведені у рамках кримінального провадження, розпочатого рівненськими правоохоронцями за ст. 229 КК України за фактом незаконного використання знаків для товарів і послуг.

Як повідомив керівник Рівне нської місцевої прокуратури Володимир Самардак, це вже третій підпільний цех з виробництва контрафактних миючих засобів, організований групою осіб з числа жителів міста Луцька, діяльність якого задокументовано та припинено рівненськими правоохоронцями протягом 2016 року.

- У межах зазначеного кримінального провадження, починаючи з квітня поточного року, всього виявлено та вилучено понад 30 тон фальсифікованої продукції, 2 транспортних засоби, різноманітне обладнання, - розповів прокурор.

За ініціативою Рівне нської місцевої прокуратури судом накладено арешт на майно, яке використовувалося для зазначеної протиправної діяльності. Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснює Рівне нська місцева прокуратура.

за матеріалами Рівне нської місцевої прокуратури.