Свою музичну премію на кшталт американської Греммі чи російського "Золотого грамофона", незабаром матиме і Рівне. "Золотий Трек" вручатимуть місцевим і переважно маловідомим виконавцям. Проект стартував від учора на місцевій Радістанції - Трек. Саме на її хвилях щодня аж до нового року звучатимуть пісні тих, хто мріє про лаври хіт-парадів. Найдостойніші для вух пісні обиратимуть слухачі Радіо-трек. Якщо все вдасться - премія може стати щорічною - кажуть організатори.

Талант, сучасна апаратура та амбіції співака - цього достатньо, аби опинитися на хвилі популярної радіостанції. "Розкручувати" тих, у кого ані слави, ані грошей, щоб її здобути, взялися на "Радіо-Трек".

Новонароджена музична премія Рівного виглядатиме так: щотижня з п'ятірки виконавців слухачі обиратимуть найкращого. У хід йтимуть смс-ки та дзвінки на "Радіо-Трек". У кінці року за підсумками 17 тижнів визначаться переможці. З яких оберуть топ-десятку. Потрапити до фіналу зможуть і 8 аут-сайдерів. З легкої руки не слухачів, а експертів.

Найкращі музичні старання можна буде не лише почути, а й побачити. На гала-концерті в кінці січня. Місце та час організатори "Золотого Треку" поки замовчують. Тим часом демонтрують проект нагороди.

Практичний результат "рівненської Греммі" - диск з піснями фіналістів. Претендентів чекають до 1 грудня.

Тож вхід вільний - кажуть на "Радіо-Трек". Єдине обмеження - в піснях жодного мату та пропаганди.