Відео тортур над котеням, якого дівчина з парубком кидають до пральної машини, морозильної камери, газової печі і, зрештою, викидають із другого поверху, сколихнуло не тільки соцмережі, а й ціле місто. Не змовляючись до поліції прийшли не лише зоозахисники, а й прості лучани.

Дівчина - переселенка з Луганська, а хлопець уже мав проблеми з законом. Повідомляє ТСН.

Чотирилапого кидали до пральної машини, морозильної камери, газової печі, а зрештою викинули у вікно з другого поверху. Побачивши це відео, до поліції пішли не лише зоозахисники, а й прості містяни. "Вилучити у них тварин, ще які є, і ми вимагаємо через суд заборонити цим двом утримувати у себе тварин. А ще призначити їм судово-медичну експертизу", - озвучила вимоги зоозахисник Дана Новарчук.

Садистів упізнали на вулиці, обступили й викликали патрульних. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами та демонстрацію насильства. "Санкція статті передбачає штраф 850 гривень або позбавлення волі строком на 6 місяців", - розповів керівник прес-служби обласної поліції Віктор Гомон.

18-річна переселенка з Луганська живе в Луцьку сама. Її мати на заробітках у Росії, батько залишився на окупованій території. Вона - студентка одного з місцевих коледжів. Там стверджують, що дівчина навчається добре, але їй потрібна психологічна допомога. Її ж напарник-нелюд по тортурах уже був пацієнтом божевільні і мав проблеми із законом. Він притягався до відповідальності за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Детальніше у сюжеті ТСН.