У Рівному 19 вересня о 16.00 год у Виставковій залі Міського Будинку Культури відбудеться відкриття фотовиставки Александри Новоселофф «Стіни між людьми».

Александра Новоселофф є доктором політичних наук, науковецем і спеціалістом у галузі питання Об’єднаних Націй та підтримки миру в світі. У 2002-2003 вона була запрошеною дослідницею в «Академії з питань підтримки миру» у Нью-Йорку, а у 2000 займалася дослідницькою діяльністю в Інституті з питань безпеки Євросоюзу.

Під час своїх подорожей по всьому світу, від Тіхуани до Белфаста та Єрусалиму проїздом через Кашмір, Александра Новоселофф та її колега Франк Несс зустрічали людей, які живуть уздовж стін та мурів, які стали безмовними свідками трагічних подій у гарячих точках по всьому світу та у місцях заморожених конфліктів в історії людства.

З цих подорожей вони повернулися з надзвичайними розповідями, цікавими життєвими історіями і захоплюючим фоторепортажем. 10 різних мурів: демілітаризована зона між Північною та Південною Кореєю; і Зелена смуга, яка розділяє Кіпр на грецьку та турецьку частини; і Смуги миру Північної Ірландії та інші. Все це ви зможете побачити на виставці, яка є спільним проектом Французького альянсу м.Рівне та Рівне нського Міського Будинку Культури.

Експозиція діятиме з 19 по 30 вересня з 10 до 18 год щодня, окрім вихідних. Вхід вільний.

pic